Kurator och skolpsykolog

Kurator

Bromstensskolans kurator heter Monica Johnson-Candlert. Hon stödjer både enskilda elever och arbetar med hela skolans välmående. Hon samarbetar med eleverna, familjerna och skolans personal och tonvikten ligger på att upptäcka svårigheter som dyker upp i skolan och ingripa i ett tidigt skede.

Skolkuratorn stödjer eleverna och deras familjer i problemsituationer genom samtal, rådgivning och kristjänst samt genom att ordna olika stödåtgärder. Den huvudsakliga arbetsformen är samtal och uppgörande av olika planer och avtal.

Monicas telefonnummer är 08-508 037 04
Monicas e-postadress är monica.johnson-candlert@stockholm.se

Skolpsykolog

Bromstensskolans psykolog heter Ana Oviedo och av henne kan du få hjälp och stöd om du har det jobbigt i skolan, med kompisar eller där hemma. Ana arbetar en dag i veckan på skolan och är den som är ansvarig för våra psykologutredningar.

Om du vill träffa Ana, så kan du kontakta henne via din klasslärare, men du kan också skicka ett e-brev.

Anas e-postadress är ana.oviedo@stockholm.se