Jobba på Bromstensskolan

Är du intresserad av att jobba hos oss? Då kan du söka efter lediga tjänster på sidan ledigajobb.stockholm.se (sök på Bromstensskolan) eller skicka in en generell intresseanmälan till oss via e-post på bromstensskolan@edu.stockholm.se

Om skolan

På Bromstensskolan går ungefär 500 elever från förskoleklass upp till åk 6. Skolan ligger i Spånga, strax nordväst om Stockholm och har funnits här i mer än 100 år. Vi har en härlig skolgård med fotbollsplan, klätterställningar och en stor amfiteater där vi kan samlas vid avslutningar, insjungning av våren och andra högtider. Nästan 80 personer arbetar här, de flesta är pedagoger som arbetar i klasserna eller i fritidsverksamheten, men vi har även ett elevhälsoteam, ett eget tillagningskök och administrativ personal.

Vår vision

På Bromstensskolan känner vi oss trygga och visar varandra ömsesidig respekt. Vi värdesätter kunskap och får bästa förutsättningar för att utvecklas och lära. Tillsammans skapar vi ansvarskänsla genom delaktighet och inflytande.