Inbjudan till informationsmöte för vårdnadshavare för blivande Förskoleklass HT18

I höst är det dags för ert barn att börja i förskoleklass. Det är en spännande tid och ni har säkert många frågor och funderingar gällande barnets skolgång. Ni väljer inte bara förskoleklass utan skola, många år framåt.

Vi välkomnar er därför till Bromstensskolan för att få information om vår verksamhet, se lokalerna och ställa frågor till pedagoger och ledning.

Onsdag den 17 januari kl 18.00-19.30 är det informationsmöte för föräldrar i Bromstensskolans matsal. Adress: Carl Barks väg 10

Onsdag den 24 januari har vi öppet hus 16.30–18.00 för barn och föräldrar. Då kan ni se vår verksamhet och våra förskoleklasslokaler. Adress: Cervins väg 21

För ytterligare information kring urval och sökförfarande se www.stockholm.se "Att söka skola".

Vid frågor vänligen kontakta

Maja Velasco